Milieuduurzaamheid en de tegel industrie

Keramische Tileworks begrijpt dat het inzetten voor het milieu een belangrijke en voortdurende missie is.  We blijven werken aan de implementatie van systemen en processen die ons een beter bedrijf maken op het gebied van het milieu.

Keramische en porseleinen tegel is gemaakt met behulp van overvloedige materialen, natuurlijke 100% (klei, veldspaat, Quartz).  De reputatie van de Italiaanse en Amerikaanse fabrieken waarmee we zaken doen hebben de technologische ervaring, het innovatieve ontwerp en de inzet voor ecologisch duurzame productiepraktijken gesmolten.

Italiaanse fabrieken worden beheerst door de strengste milieuwetgeving in elk deel van de wereld.  Daarom maken ze gebruik van productietechnologieën met minder milieu-impact en ontwikkelen ook producten die uitstekende ecologische kwaliteiten bieden.  Een goede website voor mozaiek tegels vind je hier. De wettelijke vereisten beheersen het gebruik van grondstoffen, anti-vervuiling productieapparatuur, post-industriële recycling, luchtkwaliteit en het gebruik van gerecycleerde materialen voor de verpakking van het product.

De milieunormen van de Italiaanse tegel industrie zijn gecertificeerd via ISO 14001, EMAS en het milieukeurmerk van de Europese Unie.  Het aantal tegel verzamelingen dat de milieukeur bereikt, is toegenomen als gevolg van distributeurs, voor schrijvers en eindgebruikers in de Verenigde Staten die productidentificatie vereisen voor producten die worden geproduceerd met behulp van hoge Milieunormen.

Ecologie van mozaiek tegels

De tegel industrie begrijpt dat ecologie niet alleen een goede intentie is, maar een praktische zaak voor de industrie.  Zij richten zich op de volgende belangrijke elementen.

Levenscyclusanalyse (LCA)

Deze basis voor de analyse van serieuze producten is belangrijk in de tegel industrie.  De levenscyclusanalyse (LCA) van de keramische tegel als afwerking materiaal classificeert de hoogste verwachte levensduur en de laagste kosten per vierkante voet/jaar van alle soorten vloerbedekking.  De Green Building Council van de Verenigde Staten is de evaluatie van hoe het zal de levenscyclusanalyse te integreren in de leed-certificatie-programma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *