Obagi Huidverzorging

Wat is Obagi?

De Obagi-lijn dateert uit 1988, toen de gerespecteerde dermatoloog Dr. Zein Obagi een lijn ontwikkelde van op recept gebaseerde huidverzorgingsproducten. WorldWide Products was geboren. Na de verkoop in 1997 hebben de nieuwe eigenaren het omgedoopt tot Obagi. Dr. Obagi verliet het bedrijf en creëerde in 2006 een nieuwe lijn, ZO Skin Health genaamd .

Tegenwoordig staat Obagi nog steeds bekend om zijn sterke huidverzorgingsproducten die worden toegediend door zijn netwerk van artsen, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Het bedrijf lanceerde eind 2018 de Obagi Clinical-lijn op de webshop van Sephora, wat de eerste keer is dat Obagi de retailmarkt betreedt.

Het concept Obagi

De basis van de Obagi-filosofie is de overtuiging dat huidverzorging meer is dan ‘corrigeren’ of zelfs ‘voorkomen’. Het gaat erom het volledige potentieel van je huid te ontketenen. Obagi zegt dat zijn producten wetenschappelijk onderbouwde formuleringen van klinische kwaliteit zijn die werken op een diversiteit aan huidtypes. De Obagi-lijn is bedoeld om een ​​groot aantal huidproblemen aan te pakken, waaronder hyperpigmentatie, acne, droge huid en veroudering.

Wie verkoopt Obagi?

Obagi producten zijn onder andere te krijgen via Estheclinic.nl, een officieel erkend huidtherapeutische kliniek in Brielle.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *