Een makelaar die er het beste uithaalt

Er kan nog wel eens wat komen kijken bij het verkopen van uw woning. Bent u wel goed voorbereid? Waar moet een makelaar aan voldoen volgens u? En wat voor soort makelaar heeft volgens u het beste te bieden? Want de woningmarkt trekt weer aan. In grote steden althans. Maar wat als het gaat om een huis verkopen Rosmalen? Ga altijd voor een makelaar die er het beste uithaalt.

Voorbereid op de verkoop van uw woning in Rosmalen

Het kan een hele last van uw schouders zijn om eindelijk besloten te hebben om het huis te verkopen. Of u gaat afscheid nemen van een huis vol waardevolle herinneringen die toch meer van waarde had dan verwacht? Het is daarom belangrijk dat u een makelaar vindt die aansluit op uw wensen en zich ook helemaal inzet om tot een succesvolle verkoop te komen. Zet u een traditionele makelaar in of kiest u voor een internetmakelaar? Het is dan ook niet verplicht om een verkoopmakelaar in te schakelen en het kan u ook veel kosten schelen. Echter heeft u dan wel alles zelf in de hand als het gaat om de verkoop van uw woning. Maar weet u ook waar u een makelaar in Rosmalen kan vinden?

Zoek en u zult een makelaar in Rosmalen vinden

Er zijn vaak meerdere makelaars te vinden in de regio. Zorg er altijd voor dat u een makelaar vindt die aangesloten is bij een makelaarsorganisatie. Dit betekent dat er voorwaarden hanteert worden die door de consumentenbond zijn opgesteld. Vergelijk ook zeker online. Als een makelaar veel woningen aanbieden kan het nog wel eens zijn dat ze weinig tijd voor u hebben. Tenzij er meerdere makelaars in dienst zijn. Maak een lijst van verkoopmakelaars die volgens u potentie zouden kunnen hebben en nodig ze uit. Blijf vooral kritisch en houd in principe een sollicitatiegesprek met hen.

Handige tips om uw huis te verkopen

De juiste foto’s en een accurate vraagprijs zijn toch wel het belangrijkst. Een goede eerste indruk is essentieel en zegt alles. Zorg voor professionele foto’s en overweeg om de woning te restylen voor de foto’s. Weet u nog wat u betaald heeft voor uw woning? Zorg voor een goed beeld van de waarde van uw woning op het moment. Bij een te hoge vraagprijs kan het zijn dat er weinig tot aan geen interesse zal zijn in uw woning. Ga in gesprek met uw makelaar over een juiste vraagprijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *