Dakmaterialen voor uw dak

Voor uw dakafwerkingen gaat u naar een specialist om verschillende gewenste vormen toe te passen in de aangeschreven dakgerelateerde materialen. Afhankelijk van de hoeveelheid en de afmetingen zijn de opties zeer uitgebreid. En er zijn dan ook genoeg bekende dakmaterialen. Maar bent u al bekend met Plastisol? Wat houdt Plastisol eigenlijk in?

Wat houdt het dakmaterialen Zetwerk Plastisol in?

dakmaterialen voor uw dakHet is een dik kunststof van zeer hoogwaardig duurzaam materiaal. Weersomstandigheden krijgen geen kans, vuil wordt geweerd, en het is licht van gewicht. In principe is het een combinatie van verzinkt staal met een Plastisol coating. Zetwerk Plastisol is zeer gemakkelijk te plaatsen en de meest moeilijk te bereiken plaatsen, zoals hout van onderhoudsgevoelig materiaal. Bij afwerkingen met Plastisol zijn er nooit meer onderhoudswerkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen.

Toepassing van dakmaterialen Zetwerk Plastisol

Met wel 36 standaard kleuren is er keuze genoeg voor de afwerking van uw dakbewerkingen. En met moderne apparatuur zijn zowel scherpe als ronde hoeken toe te passen. Zetwerk op maat word vooral toegepast bij (dak)goten en gevelkleding. Zetwerk kent alleen maar voordelen en de plaatmaterialen worden dan ook altijd professioneel afgewerkt naar uw wensen.

Zoekt u dakmateriaal voor een plat dak?

Neem bijvoorbeeld EPDM. Dit is een elastische folie dat vrijwel onderhoudsarm is en niet scheurt. En is ook over de bestaande dakbedekking te plaatsen. Of gaat u voor bitumen? Dit is een materiaal dat goedkoper is en waarbij de levensduur een stuk minder lang is. Het heeft wel minder kans op beschadiging en is makkelijk te plaatsen. Of wellicht PVC (Poly Vinyl Chloride)? Dit is een materiaal van kunststof dat wordt aangebracht met lijm of warme lucht en is ideaal voor bijvoorbeeld carports, veranda’s of serres. Voor al u advies over dak gerelateerde materialen zijn er gespecialiseerde vakmensen met de benodigde kennis om u verder te helpen. Ga snel langs bij een groothandel of bezoek aangeschreven websites.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *