Waar op te letten bij het aanschaffen van deurbeslag?

Het kopen van de deur te grijpen is een investering die je moet kunnen om vooruit te komen in de komende jaren. Dus het is belangrijk om te verdiepen in de verschillende opties vooraf, zodat u de juiste keuze voor uw deur hitter te maken. Op deze manier u ervoor zorgen dat de deurknop, klink of kruk goed passen bij de stijl van uw huis en interieur.

Er zijn verschillende dingen die je kijken voor bij de aankoop van de deur fittingen: het materiaal, de kleur, de afwerking en de grootte. In dit artikel zullen we deze aspecten één voor één behandelen.

Deur slagman materiaal

Het materiaal dat u kiest voor uw deur hardware hangt af van de stijl van uw huis en de hoeveelheid onderhoud die u wilt ontdoen van. Gemeenschappelijke materialen voordeur knoppen en deurgrepen zijn roestvrijstaal, ijzer en messing. Dit zijn materialen die zorgen voor een stevige deurknop of Grendel, die niet snel zou worden beschadigd. Bovendien hebben deze materialen niet veel onderhoud nodig. In het huis is ook leuk om te kiezen voor de houten deur mix, maar als je dit aan de buitenkant, heb je de kans dat dit zal rotten. Bovendien hebt u nog opties om glas of fijne, gouden materialen te gebruiken, maar deze zijn jammer genoeg zeer vatbaar voor schade. Fijne materialen zijn mooi, maar ze kunnen snel krassen, en glazen deur knoppen kunnen gemakkelijk breken.

De kleuren

De gemeenschappelijke kleuren waarmee deur knoppen en deur klinkers zijn afgewerkt zijn koper, zilver en zwart goud. Meer informatie hierover vind je op deze website. Kijk naar de gemeenschappelijke kleuren en stijlen in de kamer waar de deur is geplaatst, en pas uw keuze. Wilt u liever een retro-look of een vrolijke deurknop voor de kinderkamer? Dan u ook kiezen voor een geschilderde deurknop met verschillende kleuren en patronen.

Afwerking van de deur hardware

De afwerking van de deur trim heeft veel te maken met de stijl van uw huis. Als u een ouder uitziende landhuis, is het leuk om de massa van de deur een robuuste, authentieke look, bijvoorbeeld, met een ronde of ovale vorm te geven. Wanneer uw huis heeft een meer moderne interieur, u ook kiezen voor de hedendaagse zwarte vierkante deurknop. Kijk goed naar de stijl van uw huis, en pas de keuze van de deur mix.

De maten

Wanneer u nieuwe deur fittingen koopt, is het natuurlijk ook belangrijk dat dit goed past in de deur. Om zeker te zijn, u vooraf een reeks metingen uitvoeren: de grootte van de PC, de dikte van de deur en het profiel van het gat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *